آیا در خصوص روش تولید نمک چیزی می دانید؟ به نظر شما، تصفیه نمک تبلور مجدد، شامل چه مراحلی می شود؟ آیا توضیح چگونگی تولید نمک تبلور مجدد در اینجا ممکن است یا خیر؟
می دانید که نمک، نه تنها یک چاشنی و طعم دهنده برای غذا است، بلکه به دلیل مواد آلی و معدنی که در آن موجود می باشد، استفاده از آن برای بدن مفید واقع خواهد شد.
خواص نمک برای بدن، کمک به ضد عفونی کردن اندام های داخلی و مواردی از این قبیل، سبب شد که نمک به عنوان یک ماده غذایی که مصرف روزانه آن به اندازه 10 الی 15 گرم برای هر فرد بلامانع می باشد، تبدیل شود. به خاطر همین است که در زمان های دور، جنگ های بسیار بزرگی بر سر همین چاشنی غذایی که امروزه در بازار به وفور یافت می شود صورت گرفته است.
امروزه نمک موجود در بازار فروش را می توان به دو دسته کلی تقسیم بندی کرد:
- نمک های معدنی
- نمک های دریایی
هر کدام از این نمک ها، بسته به میزان خلوص و روش تولیدشان، خواص و فواید متفاوتی خواهند داشت که سایت های اینترنتی زیادی می توانند شما را در این زمینه یاری رسانند.
چرا تصفیه نمک صورت می گیرد؟
می دانید که نمک سرشار از مواد معدنی و آلی می باشد. برخی از این مواد با ورود به بدن انسان، ممکن است سبب بروز بیماری هایی شوند. به طور مثال، وجود منیزیم زیاد در نمک خوراکی، می تواند سبب ایجاد سنگ کلیه شود. یا از طرفی، وجود مواد دیگری از قبیل کادمیوم، سرب و جیوه در مواد خوراکی همچون نمک، خطری جدی برای سلامت انسان به شمار می رود، باید به دقیق ترین روش ممکن، از نمک خوراکی جدا سازی شود.
جدا کردن تمامی ناخالصی های سنگ نمک از قبیل مواد شیمیایی، گل و لای، گچ و … که سبب می شود تابهترین نوع نمک خوراکی و طعام به دست آید، تصفیه نمک گفته می شود که روش های مختلفی هم دارد.
برخی از کارخانه های تولیدی، تصفیه نمک را به صورت سنتی و برخی دیگر به روش های مدرن انجام می دهند.
بسته به اینکه پزشکان تغذیه و متخصصان مصرف کدام نوع نمک را بهتر می دانند، افراد بایستی نمک مصرفی خود را از همان نوع نمک تهیه کنند.
روش تولید نمک
برای اینکه در خصوص روش تولید نمک، اطلاعاتی کلی در اختیار شما قرار گیرد، چکیده ای از توضیحاتمراحل تولید نمک در کارخانه های صنعتی، به ترتیب برای شما در نظر گرفته شده است. این مراحل عبارت است از:
- خرد کردن سنگ نمک های استخراجی از معادن
- حل کردن سنگ نمک در آب
- تولید محلول ترکیبی از آب و سنگ نمک به صورت اشباع
- افزودن مواد شیمیایی مجاز خوراکی برای از بین بردن ناخالصی ها
- رد کردن محلول به دست آمده از فیلتر های شنی مخصوص
- قرار دادن محلول صاف شده تحت حرارت و تبخیر آن
- تشکیل بلور های نمک خالص
- جدا سازی و خشک کردن کریستال های نمک
- بسته بندی و عرضه به بازار فروش
تصفیه نمک و روش تولید نمک خوراکی که شرح آن را در بالا مطالعه کردید، روش تولید نمک تبلور مجدداست که بهترین روش برای تولید نمک های خوراکی می باشد.
جالب است بدانید که برخی از کارخانه های تولیدی، مراحل تولید نمک تبلور مجدد را در خلاء انجام داده و درصد خلوص نمک به دست آمده از این روش، حدود 99.5 درصد خواهد بود.
از ویژگی های نمک تصفیه تبلور مجدد، می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- سفید بودن رنگ نمک
- کروی شکل بودن دانه های نمک
- وجود مشخصه ای در خصوص روش تولید تبلور مجدد
- مورد تایید وزارت بهداشت
- وجود مهر استاندارد بر روی بسته بندی
جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید: | ||
مدیر فروش: مهندس بهزاد بیوتی راه های ارتباطی: |
||
شماره موبایل: 09120437535 | ||
شماره موبایل: 09364130149 | ||
آدرس کانال: businesssalt@ |
بدون دیدگاه