نمک بسته بندی دلچسب
نمک یکی از مواد غذایی ضروری برای بدن است و به عملکرد صحیح بدن و مغز کمک می کند.
اما مصرف نمک غیر استاندارد می تواند خطرات بیشماری را برای بدن داشته باشد.
نمک دلچسب و ضربان قلب
بیشترین اثر مفید نمک استاندارد، ثابت کردن ضربان غیر عادی قلب است و به تنظیم فشار خون شما کمک می کند.
راز نمک بسته بندی تصفیه شده دلچسب چیست؟
حذف تمام ناخالصی ها و املاح زیان آور با روش تصویه جدید که تبلور مجدد نام دارد.
نمک دلچسب و هضم غذا
خوردن مقدار کمی نمک قبل از غذا، باعث می شود میکروب های معده به سرعت از بین بروند.
طرح تهیه و بسته بندی نمک تصفیه شده
نمک طعام یکی از مواد ضروری در رژیم غذایی و مهم ترین ماده الکترولیت موجود در مایعات سلولی و خارج سلولی است افزایش روزافزون و گستردگی کاربردهای آن سبب شده تا از آن به عنوان ماده با 14000 کاربرد یاد شود.
مصارف خوراکی نمک
نمک در صنایع غذایی به عنوان طعم دهنده و نگهدارنده در فرآوری مواد غذایی و جلوگیری از فساد آنها مانند صنایع کنسرو سازی، بسته بندی گوشت، آرد کردن، خوراک دام و … استفاده می شود.به طور کلی موارد استفاده از نمک در صنایع غذایی عبارتند از:
الف) به عنوان چاشنی در ایجاد طعم و مزه غذا موثر است نمک طعم و مزه بسیاری از غذاها را تغییر داده آنها را مطبوع و خوشایند می سازد.
ب) به عنوان نگهدارنده و محافظ، رشد و تکثیر باکتریهای گوناگون، مخمر و کپک ها را به تعویق می اندازد بنابراین در گوشت، لبنیات، ترشی ها ، زیتون، مارگارین، سس سالاد و بسیاری از مواد غذایی دیگر به عنوان نگهدارنده عمل می کند همچنین به عنوان عامل نگهدارنده در پخت غذاها، تولید کنسروها، و مواد سفید کننده با اسید به کار می رود.
ج) نمک به عنوان binder در سس ها و گوشت ها عامل تشکیل دهنده یک ژل اجباری از گوشت، چربی، نمک و رطوبت است.
د) در فرآیند تولید فرآورده های گوشتی، نمک به جذب سریع آب توسط پروتئین کمک میکند و باعث ایجاد حالت تردی و در عین حال انسجام در بافت گوشت می شود.
ه) به عنوان یک عامل کنترل کننده تخمیر در تولید نان، پنیر و سس ها عمل میکند.
درباره محصول
در جهان تولید نمک با روش مختلف صورت میگیرد. روش هیدرومیل با توجه به نیاز کمتر استفاده از انرژیهای فسیلی در فرآیند تصفیه نسبت به سایر روشها، به عنوان روش سبز معرفی میگردد.
ماده اولیه تولید این محصول از نوع تبخیری و نمک دریاچه میباشد که با استفاده از آب و روش فیزیکی ناخالصیهای آن حذف و به درجه خلوص تعیین شده نمک خوراکی(99/2 درصد) میرسد.
از امتیازات این روش می توان به قیمت مناسب ، تنوع دانه بندی به واسطه امکان تفکیک دانهبندی و پوشش نیازهای مشتریان در طیف گستردهای از صنایع تولیدی و صنعتی کشور اشاره نمود
نظارت بر کلیه مراحل تولید، بستهبندی و ارسال محصول توسط همکاران بخش آزمایشگاه که به عنوان آزمایشگاه همکار اداره استاندارد و نیز همکار سازمان غذا و دارو معرفی گردیده است صورت میپذیرد.
بدون دیدگاه